Uw bedrijfspand weer als nieuw door herstel, renovatie of restyling

restyling-herstel2Twijfelt u over nieuwbouw in verband met hoge kosten en bent u eigenlijk best tevreden over de locatie en het interieur? Door het bestaande pand of loods te restylen kunt u uw pand een eigen specifieke uitstraling geven die u wenst. In veel gevallen kunnen de werkzaamheden/productie gewoon doorgaan doordat er over de bestaande constructie gemonteerd word. Kode Profiel kan hierbij nog een stap verder gaan door bouwtechnische verbeteringen voor u aan te brengen. Denk hierbij aan zaken als een hogere isolatiewaarde door middel het toepassen van geïsoleerde panelen of voor meer daglichttoetreding door het plaatsen van een lichtstraat of extra kozijnen.

Het uiteindelijke resultaat zal zijn dat uw pand weer voldoet aan de hedendaagse eisen.

De foto op deze pagina laat een voorbeeld zien van hoe een standaard loods wordt omgetoverd naar een representatieve bedrijfsruimte. Dit wordt gedaan door middel van golfprofielbeplating over de bestaande (groene) sandwichpanelen te schroeven.

Kode Profiel repareert ook schade aan uw pand

Beschadigingen aan de gevel en zetwerk zoals deuken en krassen geven een pand een zeer negatieve uitstraling. Dit soort beschadigingen zijn van invloed op de technische staat van het pand, maar geven ook een slechte indruk bij bezoekers.

U kunt ons inschakelen wanneer er schade is die hersteld moet worden als gevolg van bijvoorbeeld aanrijding, stormschade of inbraak.

Klaar om kennis te maken?

Bel ons op 0594 - 69 79 73 of ga naar de contactpagina.