Dak- en wandbeplating

dak-wand-beplatingWij leveren en monteren verschillende soorten dak- en wandbeplating, met of zonder isolatie. Voor elke situatie of uitstraling is er wel een geschikte profielplaat of paneel verkrijgbaar. Neem gerust contact met ons op en laat u informeren naar de juiste paneel of plaat voor uw situatie. Ook voor bijpassende en gekleurde bevestigingsmaterialen en accessoires kunt u bij ons terecht.

Duurzaamheid

Metalen dak- en wandbeplating is buitengewoon duurzaam. Het materiaal gaat meestal langer mee dan de gebruiksduur van het pand. De beplating hoeft nooit geverfd te worden, roest niet, is recyclebaar en herbruikbaar. Indien u kiest voor geïsoleerde beplating, spaart u ook het milieu én houdt u de stookkosten laag.

Voorbeelden

dak-en-wandbeplating

Zetwerk

Naast de dak- en wandbeplating leveren wij ook zetwerk zoals nokstukken, windveren, daklijsten, raamdorpels, lekdorpels, hoekstukken, aansluitstukken en vlakke plaat op maat. Hierbij kunt u zelf, in overleg, de vorm en afmetingen bepalen, dit geheel naar uw eigen wens. Al ons zetwerk is leverbaar in diverse kleuren en materiaaldiktes. Standaard worden onze zetwerken geleverd in lengtes van 3 a 4 meter.

Staaldak

Ook voor het leggen van een staaldak kunt u bij ons terecht. Afhankelijk van de belasting en overspanning wordt er een type staaldak gekozen. Voor ruimtes waar veel lawaai wordt gemaakt, bijvoorbeeld fabrieken, worden er vaak speciale perfo-staalplaten gebruikt. In deze platen zitten gaten waardoor het geluid niet wordt weerkaatst maar wordt opgenomen in de bovenliggende (ingesealde) isolatie.

Lichtstraten en lichtplaten

lichtstratenIndien er daglicht in uw bedrijfspand noodzakelijk is, dan zijn lichtstraten in het dak over het algemeen de meest geschikte oplossing. Wij leveren en / of monteren polycarbonaat-lichtstraten op ieder dak. Lichtstraten zijn onderhoudsarm, volledig wind- en regendicht, uitstekend geïsoleerd en gaan lang mee (de lichtdoorlatendheid daalt in 10 jaar met slechts 3%). We bieden lichtstraten in elke lengte- en breedtemaat, in twee- of driewandige uitvoering, met glasheldere of melkwitte beglazing en met of zonder ventilatieluiken. Oftewel: we bieden lichtstraten voor elke situatie en elk dak, bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Klaar om kennis te maken?

Bel ons op 0594 - 69 79 73 of ga naar de contactpagina.